dilluns, 27 d’abril de 2015

DIBUIXEM L'ECOLA

EL DIVENDRES 24 D'ABRIL VAM TORNAR A SORTIR A DIBUIXAR LA CONSTRUCCIÓ DE L'ESCOLA NOVA. JA ÉS LA QUARTA VEGADA QUE SORTIM. D'AQUESTA MANERA PODEM VEURE TOT EL PROCÉS DE CREACIÓ DEL NOU EDIFICI. AQUÍ TENIU LES FOTOS.

TREBALL DEL COS

LA MARE DE LA DANIELA DE P5B ENS HA VINGUT A EXPLICAR MOLTES COSES IMPORTANTS SOBRE EL COS. ELLA ÉS INFERMERA I EN SAP MOLT! ENS HA PARLAT DE LA SANG I DE LES DENTS. MOLTES GRÀCIES NOÈLIA!!!

dilluns, 13 d’abril de 2015

SORTIDA A L'AEROPORT

EL DIJOUS 9 D'ABRIL VAM FER LA SORTIDA A L'AEROPORT. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ I VAM APRENDRE MOLTES COSES! ARA JA SABEM FACTURAR EL BITLLET, SABEM QUINS OBJECTES PODEM PUJAR A L'AVIÓ I QUINS NO, CONEIXEM TOTS ELS CAMIONS I APARELLS QUE FAN SERVIR A LA PISTA, COM SÓN: EL CRANC QUE ARROSSEGA L'AVIÓ, EL CAMIÓ QUE PORTA LES MALETES, LES ESCALES PER PUJAR A L'AVIÓ, EL COTXE DEL SENYALER I EL CAMIÓ DE BOMBERS. TAMBÉ VAM VEURE LA TORRE DE CONTROL I UNS QUANTS AVIONS ATERRAR A LA PISTA. PER DINAR ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ AL PARC DE LA FONT DEL MAS VILÀ. AQUÍ TENIU UN RECULL DE FOTOS.

dimecres, 1 d’abril de 2015

INVENTEM UN CONTE

EN GRUPS PETITS HEM POGUT INVENTAR UN CONTE I EXPLICAR-LO A LA RESTA DE LA CLASSE. ENS HA AGRADAT MOLT I HO HEM FET MOLT BÉ!