dijous, 21 de maig de 2015

TEATRE D'ANGLÈS

EL DIMECRES 20 DE MAIG LES NENES I ELS NENS DE P5 VAM SORTIR AL TEATRE DEL POBLE A VEURE UN ESPECTACLE EN ANGLÈS. UN ACTOR ENS VA EXPLICAR EL CONTE DELS TRES PORQUETS EN ANGLÈS. VAM RIURE MOLT I VA SER MOLT DIVERTIT!

CONSTRUÏM PARAULES

ELS NENS I NENES DE P5 HEM JUGAT A CONSTRUIR PARAULES. ENS HEM AJUNTAT DE DOS EN DOS I AMB LLETRES GROSSES HEM CREAT LES PARAULES QUE MÉS ENS AGRADAVEN. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!

dimecres, 13 de maig de 2015

ELS NENS DE SILS ENS VISITEN

EL 12 DE MAIG VAN VENIR ELS NENS DE L'ESCOLA JACINT VERDAGUER DE SILS A VISITAR-NOS I A VEURE UNA MICA EL NOSTRE POBLE. ELS VAM ENSENYAR LA CASA ON VIUEN ELS GEGANTS I EN SISU VALENTÍ ELS VA EXPLICAR LA HISTÒRIA DE CADA GEGANT. DESPRÉS ELS VAM ENSENYAR LA FONT DE LA MINA I VAN PROVAR L'AIGUA CALENTA. A L'HORA DE DINAR VAM ANAR A DINAR A LA FONT DE LA VACA. ENS HO VAM PASSAR MOLT I MOLT BÉ. MOLTES GRÀCIES SISO PER DEDICAR EL TEU TEMPS A ENSENYAR-NOS ELS GEGANTS. DE GRANS VOLDREM SER GEGANTERS!!!

dijous, 7 de maig de 2015

CASES MODERNISTES

VISTEM CASES MODERNISTES
A CALDES TENIM CASES MOT BONIQUES QUE LES VAN CONSTRUIR  FAMÍLIES RIQUES DE BARCELONA AMB LA INTENCIÓ DE PODER DESCANSAR I PENDRE LES AIGUES TERMALS DEL NOSTRE POBLE. AQUÍ EN VEUREU UN TASTET


EL COTXE DE RALLY

EL DIMARTS 4 DE MAIG VA VENIR UN PILOT DE RALLY QUE ES DIU PACO CODINACH I ENS VA ENSENYAR EL SEU COTXE, UN AUDI 4. VA SER MOLT INTERESSANT. ENS VA EXPLICAR QUE S'ESTÀ PREPARANT PER LA PROPERA CURSA I QUE HAVIA GUANYAT MOLT PREMIS. ENS VAM PODER PROVAR EL CASC I VAM PARLAR COM SI FÓSSIM PILOTS I COPILOTS. AQUÍ TENIU LES FOTOS